Let’s go social

Social media trainingen

Investeer in jezelf. Leer alle ins en outs over de laatste trends op het gebied van social media.

Social media trainingen

Wat past het beste bij jou?

Een persoonlijke 1-op-1 social media training

Een persoonlijke training waarbij we alle belangrijke aspecten van social media bij langs gaan. Jij krijgt alle handvaten om zelf aan de slag te gaan. Na deze middag weet je waar je alles kan vinden en kan jij zelf aan de slag.

€495,-

Een training of presentatie binnen jouw bedrijf

Een presentatie bij jou op het bedrijf. Ik vertel alles over de laatste social media trends en deel waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Een leuke en interactieve middag!

Op aanvraag

Haal de kennis in huis met een social media training.

Hey studiebol! Laat mij weten waar je graag wat meer over zou willen weten en ik zorg voor een op maat gemaakte training.

Kan jouw bedrijf wel wat nieuwe inhouse kennis gebruiken? Dat snap ik. De wereld van social media en content veranderd ontzettend snel. Of je nu in omgeving Groningen of ergens anders in Nederland woont, ik kom naar je toe!

Heb jij behoefte aan een content specialist bij jou op kantoor? Ook dat kan. Op deze manier draag ik mijn kennis graag aan je bedrijf over. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

social media training groningen

Met een social media training kan jij voortaan zelf aan de slag!

Ga ervoor en haal de kennis zelf in huis.

Ga zelf aan de slag met jouw social media en content.

denisevangelder-socialmediagroningen

Denise van Gelder

Social media specialist & copywriter

Social media training in Groningen of op locatie

Social media training Groningen
Ben je op zoek naar een social media training in Groningen? Ik help je er graag! Mijn expertise draag ik graag over met praktische tips en handvaten. Een vaste social media training in Groningen bestaat dan ook niet voor mij. Ik pas mij volledig aan op de behoefte van jouw vraag. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maak ik graag een op maat gemaakte social media training in Groningen voor je. Wil je meer leren over adverteren? Dan zullen we meer ingaan op Meta Business. Wil je juist meer weten over content en organisch bereik? Ook geen probleem! Met persoonlijke aandacht kijken we precies naar wat bij jou en jouw bedrijf past.

Social media trainingen in Groningen? Ik help je graag.

Social media trainingen in Groningen geef ik graag bij jou op locatie. Of dat nu voor een groep is of een hands-on 1-op-training, ik help je graag! Ook voor masterminds over social media kan je mij benaderen, graag spreek ik op jouw event over de laatste social media- en contenttrends. Als social media beheerder krijg ik dagelijks te maken met de laatste trends. Door het beheren van verschillende accounts weet ik goed wat werkt en vooral ook niet werkt.

Social media beheer én meer!

Niet alleen voor social media beheer kan je mij terecht. Ook help ik je graag met designwerkzaamheden en bij het schrijven van je SEO-teksten. Wanneer jij een creatief marketingmeisje zoekt binnen jouw onderneming ben ik waarschijnlijk degene die je zoekt. Van social media trainingen en lezingen tot aan het uitbesteden van je social media, ik regel het voor je!