Social media beheer Groningen

Social media beheer Groningen

Wil jij je social media laten beheren in Groningen? Neem eens contact op. Als echte Groningse onderneemster help ik je graag.

Social media beheer in Groningen?

denisevangelder-socialmediagroningen

Jouw social media in beheer in Groningen? Dan ben je aan het juiste adres. Ik regel jouw social media van A-Z, op deze manier kan jij je richten op de dingen waar je goed in bent. We weten allemaal dat jij het als ondernemer al druk genoeg hebt. Neem eens contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Laat jouw verkeer en volgersaantal groeien.

Samen bekijken we de opties voor jouw bedrijf. Op basis hiervan stellen we een ijzersterke contentstrategie samen, waarmee we meer volgers mee gaan genereren voor jouw business. Kom maar op met die sales!

Social media beheer in Groningen? Yes please! Laten we het lekker lokaal houden. Zo kunnen we makkelijk dingen face-to-face even bespreken. Dit maakt de samenwerking veel persoonlijker en effectiever. Bij mij staat service en duidelijke communicatie voorop. Laat mij jouw social media beheer doen in Groningen!

Je social media laten beheren, dat is een goed idee.

Je social media beheren is een goed idee! Waarom? Iedereen heeft zo zijn vakgebied. Jij runt jouw business, ik run social media kanalen. Als social media specialist heb ik heel wat jaar ervaring opgedaan op het gebied van online content en branding. Een goede social media hulp is niet alleen handig voor het beheren van je social media, maar ook voor andere marketingactiviteiten. Zo heb ik ervaring als SEO content specialist en andere marketingactiviteiten. Door mijn ervaring in het vak weet ik precies wat wel en niet werkt. Laten we eens kletsen!

tekstschrijver groningen

Een social media specialist én een manusje van alles!

Wil jij niet alleen een social media specialist in huis? Maar zou je ook wel blij zijn met iemand die je bij andere marketingtaken helpt? Geen probleem! Ook dan ben ik er voor je. Ik help jou als ondernemer waar nodig. Want ook ik weet, dat het leven als ondernemer al druk genoeg is. Laat mij je helpen bij het schrijven van je teksten, SEO, het versturen van nieuwsbrieven, contentcreatie, het verzorgen van trainingen of designwerkzaamheden. Heb je iets anders in gedachten? Ook geen probleem. Een social media specialist is vaak een manusje van alles. Creativiteit staat bij mij voorop!

Social media markting in Groningen: lekker dichtbij!

social media marketing groningen | denise van gelder

Wanneer je jouw social media marketing laat uitvoeren in Groningen weet je één ding zeker: een duidelijke aanpak met een stukje Groningse nuchterheid! Daar houden we van. Geen poespas en andere fratsen. Een social media hulp die jou helpt waar nodig en eerlijk is tegen je.

Voor mij is het beheren van je social media handig wanneer je in de buurt van Groningen bent. Waarom? Ik kom vaak even langs voor het schieten van nieuwe foto’s. Dit is niet alleen handig voor je social media beheer, maar ook voor andere marketinguitingen.

Als ondernemer snap ik dat je het al druk genoeg hebt, daarom heb ik als social media specialist geen 9-5 mentaliteit maar sta ik ook juist buiten kantooruren voor je klaar.

Dus, ben jij op zoek naar persoonlijke en nuchtere social media marketing in Groningen? Zoek dan niet verder. Ik neem graag jouw social media beheer in Groningen (en omstreken) uit handen. Laten we eens kennismaken! Ik sta te popelen om voor jou aan de slag te gaan als jouw persoonlijke social media hulp! 

Jouw social media beheer in Groningen

Lekker dichtbij en persoonlijk!

“Denise heeft mijn social media in beheer. Het gaat altijd in goed overleg. Daarnaast is ze heel creatief en denkt ze met je mee.”

Jeroen – Kastanjehoeve

Denise van Gelder

Social media & branding

Volg mij op Instagram