Op zoek naar een social media beheerder?

Social media beheerder

Ben je op zoek naar een social media beheerder voor je bedrijf? Ik help je graag met het realiseren van jouw wensen als creatieve en professionele social media specialst.

Het beheren van jouw social media door een specialist

social media training groningen

Wanneer je het beheren van je social media uit laat besteden kan jij je focussen op de dingen waar jij het als ondernemer al druk genoeg mee hebt. Social media marketing uitbesteden lijkt misschien op het eerste gezicht overbodig, maar vaak zie je dat zichtbaar zijn online erbij inschiet en social media er ‘eventjes’ bij wordt gedaan. Logisch ook, want het leven als ondernemer is druk genoeg! Ook jij ervaart waarschijnlijk dit probleem, anders lees je deze pagina misschien niet. Komt dat even goed uit, ik als social media expert neem graag jouw taken over op het gebied van social media beheer.  Laat het beheren van je social media maar aan mij over – dan weet je zeker dat het goed zit.

Waarom is social media beheer uitbesteden een goed idee?

Waarom doen mensen dat eigenlijk? Hun social media beheer uitbesteden? Zo moeilijk is dat toch niet? Nee, dat klopt. Waarschijnlijk post je ook wel eens iets privé en weet je heel goed zelf hoe dat moet. Toch is zakelijk social media beheer nét eventjes anders. Social media beheer voor een bedrijf heeft andere doeleinden en heeft vaak nét eventjes wat andere opties en mogelijkheden. Dit kan voor sommige ondernemers lang zoeken zijn. Ook is het uitbesteden van social media handig wanneer je er geen omkijken meer naar wilt hebben. Bij een social media beheerder weet je zeker dat je social content in goede handen is.

Met een social media en content beheerder heb je geen advertentiekosten

social media beheer groningen

Wist je dat ik als social media copywriter ook veel SEO beheer uit handen neem? Social en SEO gaan namelijk hand in hand. Regelmatig zichtbaar zijn op social in samenhang met sterke SEO-teksten betekent uiteindelijk meer organische klanten. Dit zal op langere termijn veel advertentiekosten besparen, want met goede SEO resultaten hoef je geen advertentiebudget meer uit te geven. Als SEO-copywriter zal ik een uitgebreid zoekwoordenonderzoek doen naar jouw bedrijf en naar die van de concurrent. Door middel van sterke landingspagina’s zal jouw organisch verkeer gaan stijgen, en geloof mij: dit is absoluut de investering waard! Op langere termijn zal je dan geen geld meer hoeven steken in hoge advertentiekosten, maar komen de klanten vanzelf.

Social media beheer pakketten op maat

Social media beheer pakketten zijn bij mij op maat. Na een zakelijke kennismaking zal ik je een passend voorstel opsturen op basis van jouw wensen en doelen. Geen klant is hetzelfde, en daarom bestaan er in mijn ogen geen social media beheer pakketten. Als social media beheerder hou ik zelf van transparantie en eerlijkheid. Een eerlijke prijs krijg je bij mijn social media beheer pakketten dan ook gegarandeerd.

Wat is mijn kracht als social media beheerder?

social media content en styling groningen

Wat doet een social media beheerder nu eigenlijk precies? Ik zorg ervoor dat je kanalen er op en top uitzien. Want een eerste indruk maak je maar één keer. Denk aan relevante en informatieve inhoud over je bedrijf. Dit natuurlijk allemaal in jouw eigen mooie huisstijl. Ik ontwerp jouw social media designs en dit zetten we in samen met een sterke social media strategie.

Wanneer ik bij je langskom op kantoor, zal ik altijd zorgen dat ik (gratis) wat extra content voor je maak. Aan de hand hiervan kunnen we mooie foto’s posten van je bedrijf. Daarnaast maak ik vaak korte bedrijfsvideo’s voor op je social media welke we weer kunnen inzetten als reel. Het schieten van extra content doe ik als social media beheerder als extra gratis dienst – gewoon omdat ik dit leuk vind en de klant er vaak erg blij mee is. Als social media beheerder zorg ik ervoor dat je online visitekaartje altijd op en top in orde is. Een beheerder voor je social media is kortom een goed idee!

Jij staat als klant bij mij altijd op nummer 1 – ook buiten kantoortijden. Hey, want ondernemers onder elkaar kennen geen kantoortijden 😉

Social media specialist in Groningen

Om jouw social te beheren maakt het niet uit waar in Nederland je gevestigd bent. Ik ben dan misschien een social media specialist helemaal in Groningen, maar dat maakt helemaal niets uit! Wist je dat Groningse nuchterheid vaak heel goed van pas komt? 😉

Ik start altijd met een kennismaking op locatie. Niet alleen heel waardevol, ook nog eens gezellig! Een social media beheerder moet niet alleen kennis van zaken hebben, maar moet ook altijd voor je klaarstaan wanneer je haar nodig hebt. Vaak kiezen klanten voor een ZZP social media specialist omdat je als klant dan nét even wat meer aandacht krijgt.

Als social media specialist in Groningen heb ik mijn meeste klanten dan ook in de stad van Groningen. Een netwerk bouw je hier gemakkelijk op wanneer je als social media expert in Groningen woont. Verder heb ik als social media marketing beheerder klanten door het hele land. Het maakt niet uit waar je woont, ik kom graag bij je langs!

Social media marketing uitbesteden aan je eigen social media hulp? Let’s go!

denisevangelder | social media beheerder

Social media marketing is veel meer dan af en toe alleen een plaatje en een stukje tekst delen. Goede social media marketing gaat in samenhang met een ijzersterke socialmedia strategie. Een social media hulp is er om jou te adviseren en te begeleiden op weg naar meer klanten vanuit je online kanalen. Social media hulp bij je marketingactiviteiten is fijn voor meer structuur en online zichtbaarheid. Wil je jouw social media marketing liever niet uitbesteden maar zelf aan de slag? Ook dat kan. Ik geef regelmatig social media marketing trainingen. Zo zorg ik ervoor dat klanten zelf aan de slag kunnen met hun content en social media marketing.

Wanneer jij een social media hulp nodig hebt ben je bij mij aan het juiste adres. Of dat nu gaat om een sparringsessie of het uitbesteden van de werkzaamheden. Dus, ben jij op zoek naar een persoonlijk social media bureau in Groningen? Let’s meet! Deze social media beheerder kan niet wachten om kennis te maken en volle bak voor je aan de slag te gaan! Lees hier ook de reviews van andere klanten.

Jouw persoonlijke social media beheerder

“Jouw social media en marketing in goede handen! .”

social media beheerder | groeien met social media

Denise van Gelder

Social media & branding