Jouw social media perfect geregeld

Social media uitbesteden

Dat jij het als ondernemer al druk genoeg hebt, snap ik heel erg goed. Daarom neem ik jou het werk graag uit handen.

Jouw social media altijd goed geregeld

Volledig ontzorgt van A-Z

Social media basis pakket

Heb jij zoveel te doen dat je soms niet meer weet waar je moet beginnen? Let me do the work! Samen kijken we naar de basis die nodig is voor jouw social media uitingen.

Dit kan al vanaf €250,- per maand

Ik wil meer weten

Social media van A-Z

Samen gaan wij aan de slag met een social media pakket wat aansluit bij jouw wensen. Van organische berichten tot aan een advertising strategie. Bij dit pakket hoef jij letterlijk nergens meer aan te denken.

Een vanaf prijs van €550,-

Ik wil meer weten

Happy customer.
Nieuw logo, kleurenpalet en feed.

Samen bellen wij over de wensen voor jouw Instagram en kleuren, op basis hiervan krijg je een voorstel. Uniek Fotoalbum koos voor het pakket “maximize your colors & Instagram” met een upgrade voor een logo ontwerp.

Hiernaast zie je een voorbeeld van Uniek Fotoalbum. Voor deze klant heb ik het logo, het kleurpalet en de feed gemaakt. Een warm gevoel en ‘soft earth colors’ was wat er naar voren moest komen op de Instagram.

Samen kijken wij naar jouw kleurenpalet. Misschien heb je het al en wil je een rebranding of we bouwen het samen vanaf scratch.

Volg mij op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Jouw online visitekaartje.

Jouw bedrijf een online succes.

Samen de mooiste content maken voor jouw brand. Let’s start today! 

Denise van Gelder

Social media | content creatie | copywriting
0610321373
Yes! Jouw bericht is succesvol verzonden.
Oeps, daar ging iets niet helemaal goed. Stuur mij een appje of bel me en ik neem gelijk contact met je op: 0610321373

Meest gestelde vragen

Social media zet je in voor meer zichtbaarheid naar je klanten. Dit kunnen bestaande klanten of nieuwe klanten zijn. Meer zichtbaarheid op social media genereert meer verkeer naar je website. Deze data kan je weer gebruiken voor andere marketingacties.

Afhankelijk van je doelen stellen we samen een plan op. Hierin bepalen we een de strategie en geven we richting aan je social media activiteiten.

Elke doelgroep bevindt zich op een ander social media kanaal. Aan ons de taak om te ondervinden waar je doelgroep zich bevindt en waar we content op moeten gaan plaatsen.

Het moment om te posten is afhankelijk van je doelgroep en content. Via verschillende statistieken kan je zien wanneer je doelgroep het vaakst online is.

Het uitbesteden van ‘niet-betaalde’ social media posts kost ongeveer tussen de €250,- en €600,- per maand. Wil je ook advertenties erbij? Dan zal er een totaalprijs worden samengesteld afhankelijk van jouw doelen en wensen.