Jouw social media beheer perfect geregeld

Social media uitbesteden

Dat jij het als ondernemer al druk genoeg hebt, snap ik heel erg goed. Daarom is jouw social media uitbesteden een héél goed idee!

Jouw social media beheer altijd goed geregeld

Volledig ontzorgt van A-Z

Social media uitbesteden

Jouw social media uitbesteden? Dat is een goed idee! Een social media hulp zorgt ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar je socials. Samen kijken we wat nodig is om jouw socials up en running te krijgen.

Dit kan al vanaf €250,- per maand

Het uitbesteden van je social media & more

Heb jij zoveel te doen dat je soms niet meer weet waar je moet beginnen? Let me do the work! Ik help je waar nodig. Of dit nu gaat om je website beheer, een training verzorgen, het schrijven van teksten en SEO-content of het versturen van een nieuwsbrief.

Prijs is op maat

Jouw persoonlijke social media hulp

denise van gelder | social media beheer |

Jouw social media uitbesteden is veel meer dan af en toe een leuke foto met een tekstje. Een professionele social media beheerder werkt met een social media strategie dat past bij jouw bedrijf. Ik ben er om jou te adviseren en te begeleiden op weg naar meer online zichtbaarheid.

Zo heb ik veel klanten in en rondom de stad Groningen. Als social media beheerder kom ik regelmatig even langs om te kijken hoe alles gaat en om nieuwe content te schieten voor op social media. Wanneer jij je social media laat beheren kan jij je focussen op je core business!

Persoonlijk contact met korte lijnen én net dat beetje extra. Bereikbaar van 9-5 en vooral daarbuiten. Want kantooruren ken ik – net als jij – niet als ondernemer. Als social media beheerder ben ik dan ook altijd bereikbaar. 💜

Je social media uitbesteden? Dat is een goed idee!

Een social media strategie dat past bij jouw bedrijf. Meer herkenbaarheid, zichtbaarheid en verkeer vanuit social media. Let’s go!

Wanneer jij regelmatig iets plaatst op social media zal Google jou ook belangrijker gaan vinden. Word vrienden met Google en post regelmatig iets op je online kanalen!

Generatie-Z wordt steeds groter. En dus komen er hierdoor steeds meer nieuwe social media platformen bij. Vernieuwende kennis is dan ook noodzakelijk. Juist daarom is jouw social media uitbesteden een heel goed idee!

social media beheerder | social media hulp

Jouw social media hulp

Jouw bedrijf een online succes.

Samen de mooiste content maken voor jouw brand. Let’s start today! 

social media beheerder | groeien met social media

Denise van Gelder

Social media | content creatie | copywriting

Volg mij op Instagram

Meest gestelde vragen

Social media zet je in voor meer zichtbaarheid naar je klanten. Dit kunnen bestaande klanten of nieuwe klanten zijn. Meer zichtbaarheid op social media genereert meer verkeer naar je website. Deze data kan je weer gebruiken voor andere marketingacties.

Afhankelijk van je doelen stellen we samen een plan op. Hierin bepalen we een de strategie en geven we richting aan je social media activiteiten.

Elke doelgroep bevindt zich op een ander social media kanaal. Aan ons de taak om te ondervinden waar je doelgroep zich bevindt en waar we content op moeten gaan plaatsen.

Het moment om te posten is afhankelijk van je doelgroep en content. Via verschillende statistieken kan je zien wanneer je doelgroep het vaakst online is.

Het uitbesteden van ‘niet-betaalde’ social media posts kost ongeveer tussen de €250,- en €600,- per maand. Wil je ook advertenties erbij? Dan zal er een totaalprijs worden samengesteld afhankelijk van jouw doelen en wensen.