Social media marketing Groningen

Social media marketing Groningen

Ben je op zoek naar social media marketing in Groningen? Deze Groningse onderneemster helpt je graag!

Social media marketing bureau in Groningen en omstreken

denise van gelder | social media beheer |

Ben je op zoek naar een social media marketing bureau in Groningen? Maar wil je dit het liefst met een persoonlijke touch en een vast contactpersoon? Iemand die jou van A-Z begeleidt? En het liefst ook buiten kantooruren? Zoek dan niet verder en maak kennis met jouw nieuwe social media beheerder! Want hey, een ondernemer snapt een ondernemer. Ik sta altijd voor jou klaar, mijn werk stopt niet na 5 uur.

Professionele social media specialist met nét dat beetje extra

Wanneer je op zoek bent naar een social media beheerder wil je zeker weten dat je online uitingen in goede handen zijn. Een goede social media hulp weet dat en checkt daarom haar werk altijd grondig. Als betrouwbare social media specialist gaat bij mij altijd alles in goed overleg en hou ik graag persoonlijk contact met de klant. Bijna al mijn klanten kiezen er dan ook voor om via de app contact te houden. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen. We hebben het immers allemaal al druk genoeg. Waarom klanten mij kiezen? Wanneer je mij jouw social media laat beheren krijg je nét dat beetje extra – samen gaan we voor maximaal resultaat!

denisevangelder | social media beheerder

Jouw persoonlijke en creatieve social media hulp

social media beheerder | social media hulp

Iemand die jou begrijpt, met je meedenkt en altijd voor je klaarstaat! Dat is wat ik jou kan garanderen als social media hulp. Een ondernemer begrijpt een ondernemer, daarom ken ik als social media specialist geen kantooruren. Nee, een goede social media hulp staat altijd voor je klaar, ook na vijf uur. Mijn werk voelt niet als werk en daarom kunnen mijn klanten mij altijd bereiken. Ik ben jouw persoonlijke social media hulp die altijd met je meedenkt en jou het werk uit handen neemt. Jij runt je bedrijf, ik jouw social media.

Social media copywriter voor creatieve en overtuigende teksten

Een copywriter op social media is niet alleen een copywriter voor jouw social media. Nee, een goede copywriter schrijft niet alleen op social media goede teksten maar ook daarbuiten. Een goede social media copywriter gebruikt geen – of bijna nooit – ChatGPT. Een echt socialmedia copywriter weet dat Google daar penalty’s voor geeft. En Google wordt steeds slimmer op het gebied van AI writing tools. Want niet alleen AI wordt steeds slimmer, maar ook Google wordt dat. Een goede social media copywriter schrijft creatieve teksten en laat dat niet doen door Google. Of dat nu gaat voor de social kanalen of voor een nieuwsbrief. Een social media copywriter erbij kan heel – maar dan ook heel – handig zijn voor je andere marketingactiviteiten. Met een social media copywriter die ook nog eens kan designen en verstand heeft van SEO heb jij je marketingactiviteiten gedekt.

social media beheer groningen

Jouw social media specialist in Groningen voor betrouwbaar social media beheer

Wanneer jij op zoek bent naar een gedreven social media specialist in Groningen ben je bij mij aan het juiste adres. Groningse nuchterheid met een duidelijke aanpak. Social media beheer in Groningen, lekker dichtbij huis zodat je altijd snel kan schakelen! Als social media specialist in Groningen kan ik niet alleen je social media beheren maar geef ik ook trainingen.