The Living Ocean

The Living Ocean is toegewijd aan het behoud, de ontwikkeling en bescherming van marine ecosystemen en alle flora en fauna daarin. Dit doen ze door kleine, lokale projecten en initiatieven te ondersteunen. Het hoofddoel is de zeeschilpadjes redden. Want als we hier geen aandacht aan besteden, sterven ze uit. Daar moeten we toch niet aan denken?

De website

Toen ik de aanvraag kreeg voor deze website was ik gelijk mega enthousiast! Niet alleen een leuke opdracht, ook nog eens een heel mooi initiatief.

De website moest functioneel en duidelijk zijn, ook moest het mensen raken zodat er uiteindelijk een donatie plaats zou vinden.

Er waren nog wel een aantal obstakels tijdens het bouwen van de website. Zo was het bijvoorbeeld nog best een uitdaging om de automatische incasso er goed op te krijgen. Dit omdat het bedrijf vanuit Zanzibar handelt en we geen product verkopen waar we de automatische incasso aan konden hangen. Ook waren er een aantal bugs bij het opzetten van de vertaalfunctie op de site. Deze werd er later ingebouwd, waardoor sommige dingen niet helemaal lekker liepen.

Na hard werken en veel testen is de website met een mooi eindresultaat gepubliceerd. Kom maar op met de donaties voor de zeeschilpadjes!