Social media beheer

Social media beheer

Jouw social media beheer in handen van een specialist? Dat is een goed idee!

Social media beheer wordt steeds belangrijker

social media beheer groningen

Wist je dat social media beheer steeds belangrijker wordt? Onze generatie Z heeft steeds meer wensen en er komen steeds meer mogelijkheden op de zakelijke social kanalen. Ook hecht Google steeds meer waarde aan online autoriteit, en dus aan social media. Vaak wordt social media er ‘eventjes’ bij gedaan en dat is zonde. Social media beheer laten uitbesteden door een specialist! Dat is een goed idee. Zelf werk ik als social media specialist in Groningen, maar ik heb mijn klanten door heel Nederland. Laten we eens kennismaken en laat mij je helpen met je social media beheer en andere marketingactiviteiten.

Het beheren van je social media door een specialist

Het belangrijkste voordeel van het uitbesteden én het laten beheren van je social media is dat je er zelf weinig omkijken meer naar hebt. Je weet zeker dat het in goede handen is bij een social media specialist en dat ze weet wat ze doet. Communicatie is bij social media beheer ontzettend belangrijk. Ik spreek natuurlijk namens je bedrijf en breng dat ook nog eens naar buiten. Met veel van mijn klanten hou ik de communicatie kort via de app. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Een vaste werkwijze heb ik niet, ik pas mij aan op de manier zoals jij dat wilt. Kantoortijden? Ook die ken ik niet als ondernemer – net als jij waarschijnlijk ook niet.

denisevangelder-socialmediagroningen

Een social media tekstschrijver dat zich aanpast aan je bedrijf

tekstschrijver groningen

Een goede social media specialist is – meestal – ook een goede copywriter. Een copywriter weet hoe ze pakkende teksten moet schrijven en gebruikt nauwelijks AI. Want als copywriter weet je dat Google je hierop afrekent. Tekstschrijven is een vak apart, en dat zal ook altijd zo blijven. Dus, als je op zoek bent naar een goede copywriter in Groningen en daarbuiten kom ik graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Of het nu gaat om copywriting op social media of het schrijven van teksten voor op je website, ik help je er graag bij.

Social media marketing uitbesteden is een goed idee

Wil je jouw social media marketing uitbesteden? Let’s go! Een social media hulp is niet alleen heel handig voor het posten van je berichten, maar ook voor het maken van een mooie huisstijl, het schrijven van SEO-content én meer. Ik denk met je mee en zorg ervoor dat jouw social media marketing in goede handen is. Een samenhangende strategie wat uiteindelijk zal zorgen voor meer verkeer via de zoekmachines. Jij runt je bedrijf, en ik jouw social media marketing!

denise van gelder | social media beheer |

Jouw social media bureau in Groningen en omstreken

social media beheren | social media beheer groningen

Wanneer je op zoek bent naar een professioneel social media bureau in Groningen dan ben je bij mij aan het juiste adres! Altijd een vast contactpersoon, korte lijnen en nét dat stapje extra. Een social media bureau in Groningen dat jou van A-Z helpt bij je online content en social media beheer! Neem contact op voor de mogelijkheden om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.